Från otagg tilll supertagg | Fortune by J

Fortune by J

rosa

Helgen tillbringade jag i Dalarna då min moster firade sin 60 årsdag. Med andra ord blev det lite mer ätande denna helg än vad tanken var. Detta har gjort så jag har känt mig ganska uppsvälld, därför var jag inte särskilt taggad till att träna igår. Jag hade helt enkelt ingen lust och drog ut på det. Jag jobbade lite längre, åkte sen och åt middag tillsammans med Carro, Tobbe, mamma och barnen. Sen vidare och tittade på Carro och Tobbes nya båt, som btw är riktigt bra, sovplats för minst 5 personer!

Men tydligen hade inte klockan blivit så mycket ändå, så jag åkte och bytte om till träningskläder. Jag satte på mig rosa linne, svarta tights med rosa inslag och rosa skor, allt från Nike. Jag tänkte att den rosa färgen skulle muntra upp mig lite. Å som den gjorde, passet gick jättebra, jag var supertaggad. Egentligen skulle jag bara köra ben och mage, men jag lade in lite axlar istället för mage. Jag tänkte att jag måste utnyttja energin jag hade 😉

stats